2019-04-27 04:58:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nagyon kellemes estével számolhat!

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön tizenegyedik sorsterületén áthaladó Hold ma arra biztatja, hogy menjen társaságba és ossza meg barátaival a héten történt eseményeket. Nagyon kellemes estével számolhat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napból akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha önzetlenül meghallgatja embertársait, vagy gondoskodni tud másokról a nap folyamán. Ha képtelen az önzetlen segítségnyújtásra, akkor jobb, ha hozzá sem kezd, mert nem fogja elősegíteni lelki békéjét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Annyi fizikai energia buzog ma önben, hogy képtelen volna ma egy helyben ücsörögni vagy semmittevéssel tölteni a napot. Nagyszerű alkalom, hogy elmenjen valahová, és megmozgassa izmait, például kirándulás, futás, evezés vagy biciklizés során.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok szellemi energiával rendelkezik a mai nap folyamán, de ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretné, akkor könnyen kihozható a sodrából. Ezzel egy csomó energiát veszíthet, ami pedig szükséges lenne az ön előtt álló feladat elvégzéséhez.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma könnyedén tud beszélgetni egy olyan kérdésről, amit máskor szörnyen nehéznek találhat. Ne szalassza el ezt az alkalmat könnyed fecserészéssel, rá kell szorítani magát, hogy azokat a témákat hozza szóba, amelyek igazán nagy jelentőséggel bírnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Igen elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecseréket folytathat a mai nap során. Találkozhat valakivel, akinek a nézetei nagy befolyással bírnak az ön gondolkodásmódjára. Ez egy jó nap a feszült figyelmet követelő munkák elvégzésére, ma vonzza önt mindenféle szellemi kihívás.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz az ön hetedik sorsterületén halad át, ez a tranzit kedvezően hat az ön szerelmi kapcsolatára. Mostanában minden jól megy ezen a téren. Ha még egyedülálló, akkor most megismerkedhet valakivel!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alkotókészsége ma erőteljesen munkálkodik önben. Ha bárkivel problémája van, a mai nap alkalmas lesz arra, hogy ezt elrendezze. Ma nagyon ambiciózus és sikerre törekszik, ami akár lehet egy önképző program is. A fizikai energiája levezetéséről se feledkezzen meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma úgy tűnik, ön tökéletesen helyén van a világban, és remek a közérzete. Most képezzen erő-tartalékot és tervezze meg a további lépéseket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a második sorsterületére lépett. Igaz, hogy hétvége van, de egy anyagi kérdés mégsem hagyja önt nyugodni. Kérjen tanácsot szüleitől, ők bizonyára nagyon jól ismerik az ön törekvő szellemét, és megfelelő, bölcs tanácsot tudnak önnek adni.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elegendő energiával rendelkezik a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozzék, amikhez személyesen és érzelmileg is kötődik, különben nem lesz ínyére a tevékenység.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma jó hatással lenne önre, ha a szabadidejét a művészeteknek szentelné, egy színház vagy egy képtár látogatása igazán felszabadítóan hatna önre – főleg, ha a barátaival közösen tervezi a programot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: